Konferencerum

Find det perfekte sted til din konference

Skal du holde det store møde eller en stor konference med bestyrelsen, samarbejdspartnere eller kunder, kan det være en rigtig god idé at være i nye rammer. Og disse rammer skal helst være ekstraordinære og af høj kvalitet.

Et godt konferencerum på Hotel Munkebjerg

Når du skal holde et arrangement, har du nok at tænke på i forhold til planlægning, oplæg, præsentationer og meget mere. Derfor skal du heller ikke tænke på alt det uden om som for eksempel omgivelser, opdækning eller forplejning. Hos Hotel Munkebjerg ved Vejle kan du være helt tryg ved at holde konference. I de smukke omgivelser er der lige dele forkælelse og professionelle rammer om din konference, dit møde eller arrangement.

Har du brug for overnatning til din konference?

Nogle konferencer eller arrangementer kræver overnatning til dig og dine gæster eller samarbejdspartnere. Efter en lang dag, hvor der er fyldt godt op med indtryk og informationer, er det guld værd at kunne trække stikket uden at skulle tænke på transport hjem. På Hotel Munkebjerg er der hele 158 luksuriøse værelser at vælge mellem, så du kan gå i seng og være afslappet og klar til næste dag.

Hotel Munkebjerg tilbyder i øvrigt firmaaftaler, hvor du altid får en skarp pris og ekstra fordele, som gør et konferenceophold endnu mere behageligt for dig og dine forretningsforbindelser eller gæster.

Er du interesseret i at se mere om, hvad Hotel Munkebjerg tilbyder af konferencerum, kan du besøge www.munkebjerg.dk, hvor du også kan læse mere om firmaaftalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.