Støvsugere og Gulvvaskere

Der har altid været disse kombinerede støvsugere og gulvvaskere, men de har også gennemgået en stor udvikling, så nu kan man støvsuge og vaske klinker eller trægulve i samme arbejdsgang – og hvem vil ikke gerne spare tid på denne trivielle arbejdsgang – jeg er i hvert fald en af dem. Jeg har tidligere haft en – men den kunne man kun støvsuge med, så skulle man skifte om og så kunne man vaske gulvet – det var altså 2 arbejdsgange. Men jeg kender flere der kunne have gavn af den nye combi støvsuger og gulvvasker – og det er dem der har mange gulve eller klinker og hvor der ikke ligger tæpper rundt omkring. Små virksomheder kunne også bruge dem, og dermed spare tid og penge.

Støvsugning skal være legende let

Det skal være legende let at støvsuge og for den sags skyld også at vaske gulvet, det er noget der skal gøres ofte, og skal derfor heller ikke være en belastning. Man kan gå ind på stov.dk hjemmesiden og se hvad der findes af gode støvsugere, og man kan Læs mere under de specifikke støvsugere. Det var det jeg gjorde, da jeg lige stod og manglede en ny støvsuger, og det var også her jeg så den combi støvsuger og gulvasker, men desværre har jeg tæpper, så lige denne smarte model, kan jeg desværre ikke bruge. Men nu ved jeg den er der, og kan give den til en af mine kære, der virkelig kan gøre brug af den og blive glad for den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.