Økologisk bodyscrub – Nordic Wellness

Hos nordic-wellness sælges blandt anden økologiske bodyscrubs. Alle bodyscrubs de sælger er økologiske og veganske bodyscrubs af naturlige ingredienser.

Med økologisk bodyscrub opnår du en blødere, renere og sundere hud. Din hud har virkelig godt af det, og den vil komme til at elske det. Bodyscrubben gør det, at den eksfolierer roligt og blidt huden og fjerner gamle døde hudceller, mens du genopretter hudens naturlige fedtstoffer og fugtniveauer, så huden føles blød, smidig og virker mere ensartet. En bodyscrub er generelt små saltkorn, der fjerner døde hudceller. Med en bodyscrub, bør man skrubbe sin hud 1 til 2 gange ugentligt, ofte før bad eller i badet. Bodyscrub er en af de perfekte produkter til at opnå den perfekte hudkvalitet, og hvis man vil have en lækker, blød og glat hud, kommer man ikke udenom bodycrubs.

Siden, nordic-wellness, er E-mærket og kendt for deres personlige og gode kundeservice, samt deres fremragende trustpilot anmeldelser fra de mange glade kunder.

økologisk bodyscrub

Udover økologiske bodyscrubs sælger nordic-wellness også meget andet. Der sælges blandt andet mange former for sæber, krops og ansigtscreme samt produkter til hånd og fod pleje. De vil give deres kunder velvære og wellness i hverdagen. Man vil gøre det muligt for alle danskere at få en oplevelse af hjemmespa, med mindst midler muligt, lige når det passer en.

Målgruppen for produkterne er alle unge mennekser, men mest piger og kvinder specielt mellem 35 og 50 år. Derudover er produkterne specielt gode til folk, der dyrker en del sport, da der også sælges en del massageprodukter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.