Nu er det til at holde ud at have rullegardiner

Bare rolig, det er ikke fordi, vi decideret hader rullegardiner, og de passer især ind på kontorer og i moderne hjem, og så er de billige at købe, relativt nemme at sætte op – hvis man kan finde ud af det – og så er det fordelagtigt, at man kan indstille dem til, hvor meget sol man vil have ind.
Man kan trække dem op eller ned, men man kan også bare dele persiennerne en smule eller meget, så der kan komme meget eller lidt lys ind.
Så man kan godt se, hvorfor det her er en god opfindelse bade halvt teoretisk og halvt praktisk.
Men så er der også så meget andet irriterende ved rullegardiner.
Som sagt skal de først sættes op, og selvom det burde være let, så er der mange gange, hvor det går galt, og hvis de ikke kommer ordentligt op, så bliver det virkelig noget bøvl at have med at gøre senere. Derfor er man vitterligt nødt til at sætte dem ordentligt op til at starte med.

Så kan man leve med rullegardiner

Så skal man også lige vide, hvordan man trækker dem op eller ned, for ellers kan persiennerne sætte sig skævt, og de kan filtre sig selv ind sammen.
Og vi orker slet ikke at snakke om, hvis der er katte eller insekter, der begynder at “lege” med det her.
Og vi gider da slet ikke snakke om, når de skal rengøres, for det kan virkelig komme til at tage tid.
Heldigvis er det hele blevet noget nemmere med smart rullegardiner.
Det er ikke fordi, at man helt slipper for alle problemerne, men med det her er man virkelig på vej i den rigtige retning, og man begynder at se, hvad det var, der skulle være smart ved rullegardiner, og nu er tiden og udviklingen kommet til, at det er ved at blive realiseret.
Man kan kun glæde sig over, at det går i den rigtige retning, og vi når nok frem til at punkt, hvor man helt har glemt alt det bøvl, som man oplevede med persiennerne til at starte med.