Lysestager fra Crocca Brugskunst

Så kom mine flotte lysestager fra Crocca Brugskunst hjem og lyser dejligt op i min stue efter mørkets frembrud. Jeg havde fået et gavekort til crocca.dk og skulle jo købe et eller andet for det. Jeg havde aldrig været på deres hjemmeside før, så jeg blev da positivt overrasket over at se hvor mange skønne ting man kan få hos dem. Det var virkelig svært at vælge, hvad det var det skulle være for det gavekort jeg havde fået i gave. Det blev til en af deres Antik unika trælysestager og så et tilhørende bloklys – stilen passede nemlig lige ind i den stil jeg har herhjemme i min stue. Det var rigtig nemt at handle hos dem, og deres kundeservice var helt i top, og der var en hurtig leveringstid.

Home decor

Jeg var også helt vild med deres små fyrfadshuse – men de må lige vente til næste gang jeg får lyst til at forkæle mig selv og min bolig. Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg besøger Crocca Brugskunst og deres hjemmeside – for udover deres kollektion af lysestager, var der bestemt også andre ting jeg sagtens kunne finde en anvendelse for i min bolig. Der er i hvert fald rigelig med inspiration til hvordan jeg gerne vil have indrettet min bolig, men en ting ad gangen. Min nye lysestage syntes jeg er rigtig flot, og af en super god kvalitet, og jeg tænker at den får lov til at stå og pryde mit hjem i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.