Isolering af genbrugspapir

Papir isolering af genbrugspapir som aviser eller lignende, lyder som en rigtig god ide, så får vi også genbrugt noget af alt det papir der produceres, og er med til at der fælles færre træer. Det var da også noget jeg selv ville bruge, hvis jeg skulle have skiftet isolering på loftet eller i væggene. I gamle dage anvendte man uldet fra fårene til at hulmurs isolere, og det havde også en god effekt – jeg opdagede det, da jeg selv boede i mit gamle bondehus, og skulle have efterisoleret. Det at anvende avispapir som isolering, der er kemisk behandlet, så der ikke kan gå mug eller svamp i isoleringen, og tillige holde skadelige dyr væk fra isoleringen, er da en win win situation.

Papirisolering frem for rockwool

Det er altid et spørgsmål, hvilken isolering der lige er den rette for en selv, og der kommer også et spørgsmål, skal man selv efter isolere eller skal der en professionel til at hjælpe en med at få lagt isolationen. Dansk-efterisolering.dk gør sig i den type af isolering, der genanvender gamle aviser som de så kalder papir isolering. Jeg ville et eller andet sted godt have haft denne mulighed, da jeg skulle have skiftet min isolering på loftet – der var tidligere rockwool, og jeg kan huske hvor meget de små fibre satte sig i tøjet, hvis der var gået hul på en af pakkerne – dette ville jo ikke være sket, hvis man havde haft papirisolering dengang. Heldigvis sker der meget med udviklingen nu til dags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.