Hvalpetræning på Hundestedet

Hvalpetræning er det vigtigste man kan give sin hund og sig selv med, når man anskaffer sig en hund. Det at anskaffe sig en hvalp, er som at anskaffe sig et barn og et nyt familiemedlem. De fleste af os vil gerne give vores hund det bedste med på dens vej – det være sig hvalpetræning, hundetræning, mad, dyrlæge og hundepensionen når man skal ud og rejse. Nogen gange kan det være svært at finde den perfekte hundetræning til sin hund, men hundestedet.dk inviterer alle hundetrænings klubber eller foreninger til at være med på landskortet over lokale hundetræning og hvalpetræningspladser. Det at der er et kort med et hurtigt overblik over hvor den eller de lokale hunde og hvalpetræningspladser ligger placeret, syntes jeg er et rigtig godt initiativ.

Hundetræning

Det at kunne dække sin hund af, og den så også bliver liggende, syntes jeg er en god ting at lære sin hund. For mig har det betydet, at jeg altid har kunnet have min hund med når jeg var på besøg hos mine venner og bekendte. Den blev dækket af, og blev liggende indtil jeg sagde fri. Tog det længere tid, så lagde den sig til at sove, og ellers lå den bare og ventede på mit signal. Det er de ting man kan lære ved at gå til hundetræning – og på Hundestedet kan man så se hvor det foregår i nærheden af hvor man selv bor. Skal man køre lidt for at finde det perfekte sted, så er det guld værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.