Der skal måske lægges en del Primolister?

Hvis det var handlede om at lægge en enkelt meter med nogle lister fra primolister, så var det måske til at overskue, men som regel drejer det sig om en hel del mere.
På den positive side kan vi sige, at det heldigvis ikke er så svært at gøre, så selv hvis du har haft håndværkere ude til at ordne andet, inden der skulle sættes lister op, så burde du kunne gøre det her selv – men ellers gør håndværkerne det også gerne for dig i de fleste tilfælde.
På den negative side er det kedeligt arbejde, hvor man skal bukke meget med kroppen, hvorfor det kan blive et umiddelbart endeløst arbejde, som man dårligt kan overskue mange gange.
Derfor er det måske faktisk meget smart, at man hører håndværkere ad, om de gider sætte de Primolister op, for der er en stor sandsynlighed for, at du ikke kan tage dig sammen til at gøre det, når det kommer til stykket.

De professionelle kan hjælpe med at sætte Primolisterne op

Det behøver jo heller ikke være i forbindelse med, at man har fået udført noget andet i hjemmet, at man skal have lagt nye lister, for det kan være efter, man er flyttet ind et nyt sted, at man vil have nogle lister sat op, man vil have udskiftet dem, som der allerede er der, eller man mener, at de nuværende ikke kan holde særligt meget længe.
Måske var det den foregående ejer, som der ikke orkede selv at lægge lister, eller vedkommende besluttede sig for, at der ikke var nogen grund til at sætte sådan nogle op, da det så bedst ud uden.
Men som ny indflytter har man en anden opfattelse af den mening, og man vil gerne have sat nogle lister op, men hvis det drejer sig om rigtig mange meter, så kan det godt være, at man skal overlade det til en professionel håndværker at gøre, for så går det også hurtigere, og man belaster ikke kroppen unødigt af den grund, når man lader fagfolkene om at gøre det.