Den definitive guide til import af biler til Danmark 

Er du på udkig efter at importere en bil til Danmark? Uanset om du bringer en brugt bil eller en helt ny model ind, kan processen med at importere en bil være skræmmende for uindviede. Heldigvis vil denne blog, hjælpe dig med, at navigere rundt i alt det praktiske omkring import af biler. Læs videre for at få vores omfattende guide til import af biler til Danmark! 

Dokumenter, der kræves ved import 

Før du kan importere din bil, skal du fremlægge flere dokumenter i forbindelse med bilens køb og registrering. Disse omfatter bevis for ejerskab (normalt en faktura), bevis for, at køretøjet er fritaget for told (f.eks. et eksportcertifikat), og bevis for, at det opfylder de danske sikkerhedsforskrifter (f.eks. et overensstemmelsescertifikat). Afhængigt af, hvor køretøjet er købt, kan der også være behov for yderligere dokumenter. Sørg for at tjekke med Holgersen Bilsyn, før du fortsætter med din import, så alle nødvendige papirer er i orden. 

  

Skatter og gebyrer i forbindelse med import 

Når du importerer en bil til Danmark, er der flere skatter og afgifter, der skal betales. Disse omfatter told, moms på køretøjer købt i lande uden for Den Europæiske Union (EU), vejskat for køretøjer indregistreret i Danmark og registreringsafgifter. Holgersen Bilsyn kan hjælpe dig med at beregne disse omkostninger på forhånd, så der ikke er nogen overraskelser, når det er tid til at betale dem. 

  

Krav om inspektion ved ankomsten 

Når dit køretøj er ankommet til Danmark, skal det gennemgå et eftersyn hos en autoriseret leverandør af tekniske kontroltjenester som Holgersen Bilsyn. Dette eftersyn vil sikre, at dit køretøj opfylder alle relevante sikkerhedsbestemmelser samt alle andre krav til registrering i Danmark. Først derefter kan du få gyldige nummerplader og fortsætte med at indregistrere din bil i Danmark. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.