3D printer og tilbehør til virksomheden

Hos 3Dstore kan vi hjælpe med forskellige 3D printere, reservedele samt tilbehør til 3D printere. Valg af 3D printer skal ske på baggrund af det behov, man har som virksomhed. Derfor er det vigtigt, at man som kunde ved os tager sig tid til at undersøge, hvilken 3D printer der passer bedst til virksomhedens behov. En 3D printer er designet til at printe diverse figurer, dvs. man kan for eksempel lave prototyper af sit produkt på denne printer. Vi fører også plastikmateriale til din 3D-printer, og du kan se udvalget på vores hjemmeside. Plastikmateriale er et af de materialer du kan bruge i forbindelse med 3D print af den specifikke model. Vi fører plastikmateriale af en god kvalitet, og der er således tale om kvalitetsfilament. Det er vigtigt at man har 3D filament af en god kvalitet. Det der er vigtigt for den gode kvalitet er at diameteren og temperaturen på filamentet skal være konstant, og der må ikke være noget luftrum eller hulrum i filamentet.

Udstyr til 3D printer

Vores plastikmateriale til din 3D printer er således af en god kvalitet, således at man kan printe i en konstant god kvalitet og dermed udnytte produktionstiden bedst muligt.
Vores kvalitetsfilament gør det nemt og hurtigt at bruge på 3D printer, og dermed få printet den bedst mulige model.

Man kan let kontakte os på vores hjemmeside. Det er både muligt på mail eller telefon. Har man spørgsmål til vores 3D printere, tilbehør eller reservedel er man meget velkommen til at kontakte os. Vi ligger stor vægt på en god kundeservice, og det er således vigtigt for os med tilfredse kunder. Vi har også kompetencer til nærmere at kunne uddybe diverse specifikationer på de forskellige 3D printere.
Lad os hjælpe dig med at vælge 3D printer til næste virksomhedsprojekt. Vi glæder os til at se dig på 3Dstore.dk